Vuokrattavat tilat

Salonsaaren Lomakylä toivottaa lämpimästi tervetulleiksi kaikki, erityisesti luontoa arvostavat lomailijat. Mökit ja rivitalot ovat sekä yksityisten henkilöiden, että yritysten vapaasti vuokrattavissa. Päijänteellä uisteluun on mahdollista saada lyhytaikaisia kalastuslupia. Soutuveneitä löytyy rannasta kolme kappaletta.

Varaaminen
Mökit ja rivitalot varataan ja maksetaan Booking.com sivustolla. Katsele vapaita huoneita ja varaa majoitus painikkeesta.
Varaa majoitus

Muut vuokrattavat tilat

1. Sali. Sijaitsee päärakennuksessa ja saliin mahtuu noin 60 henkilöä. Saliin voi yhdistää buffet-linjan. Käytössä on viereinen ulkoterassi. Varustukseen kuuluu videotykki, valkokangas ja Apple-tv. Valmiiksi asennettuna netflix, cmore, areena, katsomo, ruutu, youtube ja karaoke.

2. Viihdetila. Päärakennuksen alakerran viihdetila “Kino”. Tilaan mahtuu noin 20 henkeä. Oleskelutila ja leffanurkkaus. Oleskelutilassa lautapelejä ja ilmakiekko. Leffanurkassa tv, videotykki, valkokangas. Videotykissä Cromecast.

3. Rantatupa. Tupaan mahtuu noin 20 henkeä. Tuvassa pieni keittiö ja takka. Tuvasta pääsy sähkösaunaan. Tilassa TV. Sijainti Päijänteen rannalla.

4. Telttapaikat. Päijänteen rannan läheisyydestä löytyy kuusi telttapaikkaa, sähköllä ja ilman. Vierestä löytyvät saunat, wc-tilat ja vesipiste.

Salonsaaren Lomakylään voi suorittaa varauksen joko sähköpostilla tai puhelimitse. Puhelimitse tehty varaus on sitova heti varaushetkestä alkaen. Sähköpostivaraukset astuvat voimaan kun varaajan vastaus Lomakylältä lähetettyyn sähköpostiin on tullut vastaanottoon.

Maksut
Alla oleva hinnasto koskee muuta vuokraamista kuin tuettuja lomia. Käteismaksun lisäksi meillä käy pankkikortti ja yleisimmät luottokortit.

VUOKRAUSEHDOT

Salonsaaren Lomakylä ry noudattaa majoituspalvelujen varaamisessa ja tehtyjen varausten peruuttamisessa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on suorittanut majoitusvarauksen.

HINNASTO 2021

Tulostettava
hinnasto

Lakanasetti (majoituksiin ei sisälly liinavaatteita) 6 € / asiakas
Pyyheliinasetti (iso- ja pieni pyyheliina) 4 € / asiakas
Lähtösiivous, mikäli asukas ei tee huoneen siivousta
Tupakointisiivous
15-25 €
100 €
Soutuvene Sopimuksen  mukaan
Asuntoautopaikka 10 € / vrk (ei sähkö).
18 € / vrk (sähköllä)
Leirintämaksut
Telttapaikka
Henkilömaksu aikuisilta
Sähkö
Viikkoalennus (paikka ja henkilö)

12 € / vrk
3€ / vrk
3€ / vrk
Joka 7. yö 0€
SAUNA
RANTATUPA pienoiskeittiöllä
Juhlat/kokoukset
90 € / vrk
25 € / tunti
Isompi sauna 25 € / tunti
Pienempi sauna 20 € / tunti
Saunassa käynti saunailtoina 5 € / tunti / aikuinen
Itselämmitettävä puusauna 10 € / varaus
*Palju – itselämmitys 20 € / tunti
50 € &/ vrk
Pesukoneen käyttö 5 € / kerta
SALI (max. 60 henkilöä)
Buffet-linja
200 € / vrk (50€/h)
50 € / vrk
Talon astiat lainattavissa (max. 60 henkilölle) 2 € / henkilö
VIIHDETILA KINO (max. 20 henkilöä)
90 € / vrk
25 € / tunti
Ryhmille hinnat sopimuksen mukaan
(*)Paikalla vain tilauksesta
Erikoissiivouksesta veloitamme kustannusten mukaisesti
Hinnat sisältävät arvonlisäveron