Tuetut lomat

TUETULLE KESÄLOMAVIIKOLLE SALONSAAREEN 2024. LOMAVIIKOT 8-9, 22-32, 42-43

Tuetut lomat ovat STEA:n tukema ja yhdistysvoimin toteutettu palvelu, jolla tuetaan kaikkien suomalaisten mahdollisuutta virkistävään lomanviettoon. Myös lomaviikkoon Salonsaaren Lomakylässä voi hakea tätä tukea. Tuettuun lomaan kuuluu aina majoitus, ruokailut ja ohjattu lomaohjelma. Hoitopäivänä voi lisäksi tilata erilaisia hoitoja, joita hoitoalan yrittäjät tarjoavat.

Tuettuja lomia haetaan Hyvinvointilomat ry:n kautta. Hyvinvointilomien toiminta koostuu kahdesta osasta: yleishaun lomista ja yhteistyökumppanien kanssa toteutettavista lomista. Yhteistyökumppanitahoja ovat esim. erilaiset yhdistykset ja yhteisöt.

Yleishaun lomillemme on kolme hakuaikaa: marraskuussa haetaan tammi-toukokuun lomille, maaliskuussa haetaan kesä-syyskuun lomille ja elokuussa haetaan loka-joulukuun lomille.

Yhteistyökumppanien kanssa toteutettavien lomien hakuajat vaihtelevat lomajaksoittain. Myös nämä lomat ovat avoimesti haettavissa ja loman saaminen ei edellytä yhteistyökumppanitahon jäsenyyttä.

Tuettu loma on mahdollista saada korkeintaan joka toinen vuosi.

Voit toimia esimerkiksi seuraavasti:
– Täytä sähköinen hakemus.
– Tilaa lomake puhelimitse: 010 830 3400
– Tilaa lomake sähköpostilla: toimisto@hyvinvointilomat.fi
– Tulosta hakemus alla olevasta linkistä ja lähetä hakemus osoitteeseen:
Hyvinvointilomat ry, Haapaniemenkatu 14, 00530 HELSINKI

Täytä lomake huolellisesti. Kirjoita lomakohde-kohtaan ensimmäiseksi vaihtoehdoksi Salonsaaren Lomakylä

| Sähköinen hakemus | Tulostettava hakemus | Sähköinen palaute |

Tuettujen lomaviikkojen teemat kesälle 2024

Tarkemmat tiedot lomajaksoista, hakuohjeet, lomaesitteet ja lisätiedot saa osoitteesta  http://www.hyvinvointilomat.fi tai soittamalla numeroon 010 830 3400