Lomakylän esittely

Salonsaaren Lomakylällä on pitkät perinteet. Lomakylän omistaa yleishyödyllinen yhdistys Salonsaaren Lomakylä ry, joka on perustettu jo vuonna 1973. Vuosien varrella Lomakylää on laajennettu ja nykyisin se muodostuu päärakennuksesta, kolmesta rivitalosta, seitsemästä mökistä ja rantasaunasta.

alku
Lomapaikkana Salonsaaren Lomakylä on ihanteellinen luonnossa liikkumisesta nauttiville. Lomakylän veneillä voi käydä soutelemassa ja kalastamassa, lähiympäristön metsät ovat oivallisia sauvakävelylenkeille ja sieniretkille. Päijänteen kirkas vesi mahdollistaa myös vapaasukeltamisen. Lähiseudulla on paljon mukavia retkikohteita, esimerkkinä Vääksyn kanava. Lomakylään ovat myös lemmikkieläimet tervetulleita.

Mökki- ja huonevaraukset Booking.com kautta vuokraus sivulta.

aktiviteetit

Päärakennus
Päärakennuksen ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat infopiste, kioski sekä tilava sali. Kioskista voi ostaa mm. makeisia, jäätelöä, virvoitusjuomia, keksejä ym. pikkupurtavaa sekä  hammastahnaa ja -harjoja, shampoota ja Salonsaaren t-paitoja. Lomakylässä ei ole myynnissä tupakkatuotteita, eikä alkoholia. Maksuvälineenä käyvät käteinen, pankkikortti ja yleisimmät luottokortit. Alakerrassa on vapaa-ajan tila, wc- ja suihkutilat. Mökin vuokranneilla on mahdollisuus katsella TV:tä alakerassa. Päärakennukseen ei saa tuoda lemmikkieläimiä. Kaikki lomakylän tilat ovat täysin savuttomia.

paarakennus

Rivitalot
Rivitaloja on kolme, joissa kussakin on kuusi viihtyisää 2 – 4 hengen huonetta. Kaikissa huoneissa on oma WC, suihku ja terassi. Lisäksi jokaisessa talossa on seurusteluhuone televisioineen, keittiö ja kodinhoitohuone pyykinpesukoneella. Allergiavapaana talona pidämme keskitaloa “Talo 5″, joten sinne ei majoiteta lemmikkieläimiä. Rivitalot ovat ympärivuotisessa majoituskäytössä.

 

rivitalo

Mökit
Rantamökkejä on kaksi ja ne on mitoitettu 2 (+1) ja 3 (+1) hengen mökeiksi. Varustukseen kuuluvat takka, jääkaappi, sähköliesi, Kahvinkeitin, cupsolo-keitin, vedenkeitin, astiat, puulämmitteinen sauna ja oma laituri. Erillinen WC sijaitsee rantasaunan päädyssä. Myös päärakennuksen suihkut ja WC:t ovat käytettävissä.

Pikkumökit ovat edullinen tapa majoittua omassa rauhassa ja ne on mitoitettu 1 – 2 henkilölle. Varustuksena mökeissä on jääkaappi, mikroaaltouuni ja cupsolo-keitin. WC ja suihku sijaitsevat aivan vieressä päärakennuksen alakerrassa.

Mummonmökissä  on kaksi huonetta ja tupakeittiö. Se ovat mitoitettu 3 hengelle ja sijaitsee päärakennuksen läheisyydessä. WC ja suihkutilat ovat päärakennuksessa. Mökin varustukseen kuuluu mikroaalto-uuni, pöytäliesi, jenkkikaappi ja cupsolo-keitin.

 

mokit

Ranta-alue
Ranta-alueella on grillipaikka, huvimaja, pelikenttä, veneet, laituri ja erillinen lasten uima-alue,  jotka ovat vapaasti lomalaisten käytettävissä!

ranta_alue
Rantasauna
Rantasauna rakennuksessa on tilava rantatupa takalla, pienoiskeittiö ja kaksi sähkölämmitteistä saunaa. Rantasaunan päädyssä sijaitsevat WC:t ovat myös mökkiläisten käytössä.

Rantatupaa ja saunoja on mahdollisuus vuokrata esim. kokouksiin tai saunailtoihin.

ranta_sauna

Muuta
Lasten leikkialue on päärakennuksen läheisyydessä, turvallisen kaukana rannoista. Leikkialueelta löytyy keinu, leikkimökki ja kiipeilytelineitä.

leikkiOlemme Instagramissa