Vuokrattavat tilat

Salonsaaren Lomakylä toivottaa lämpimästi tervetulleiksi kaikki, erityisesti luontoa arvostavat lomailijat. Mökit ja rivitalot ovat sekä yksityisten henkilöiden että yritysten tai järjestöjen vapaasti vuokrattavissa. Päijänteellä uisteluun on mahdollista saada lyhytaikaisia kalastuslupia. Soutuveneitä löytyy rannasta kolme kappaletta.

Varaaminen
Mökit ja rivitalot varataan ja maksetaan Booking.com sivustolla. Omaa varausta voi myös itse muuttaa. Katsele vapaita huoneita ja varaa majoitus painikkeesta.
Varaa majoitus

Muut vuokrattavat tilat
Vuokrattavia vapaa-ajan tiloja on kolme.

1. Sali. Sijaitsee päärakennuksessa ja saliin mahtuu noin 60 henkilöä. Saliin voi yhdistää buffet-linjan. Käytössä on viereinen ulkoterassi. Varustukseen kuuluu videotykki, valkokangas ja Apple-tv 4K. Valmiiksi asennettuna netflix, cmore, areena, katsomo, ruutu, youtube ja karaoke.

2. Viihdetupa. Päärakennuksen alakerran viihdetila. Mahtuu noin 20 henkeä. Oleskelutila ja leffanurkkaus. Oleskelutilassa lautapelejä ja ilmakiekko. Leffanurkassa tv, videotykki, valkokangas. Videotykissä Google CromeCast.

3. Saunatupa. Tupaan mahtuu noin 25 henkeä. Tuvassa pieni keittiö ja takka. Kummallakin puolella sähkösaunat. Tilassa TV. Sijaunti Päijänteen rannalla.

Salonsaaren Lomakylään voi suorittaa varauksen joko sähköpostilla tai puhelimitse. Puhelimitse tehty varaus on sitova heti varaushetkestä alkaen. Sähköpostivaraukset astuvat voimaan kun varaajan vastaus Lomakylältä lähetettyyn sähköpostiin on tullut vastaanottoon.

Maksut
Alla oleva hinnasto koskee muuta vuokraamista kuin tuettuja lomia. Käteismaksun lisäksi meillä käy pankkikortti ja yleisimmät luottokortit.

VUOKRAUSEHDOT

Salonsaaren Lomakylä ry noudattaa majoituspalvelujen varaamisessa ja tehtyjen varausten peruuttamisessa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on suorittanut majoitusvarauksen.

HINNASTO 2018-2019

Tulostettava
hinnasto

Liinavaatteet (majoituksiin ei sisälly liinavaatteita) 6 € / asiakas
Pyyheliinasetti (iso- ja pieni pyyheliina) 4 € / asiakas
Lähtösiivous, mikäli asukas ei tee huoneen siivousta 20-30 €
Soutuvene Sopimuksen  mukaan
Asuntoautopaikka 15 / vrk (sis. suihku)
SAUNA
Tilava takkahuone, pienoiskeittiö ja kaksi saunaa. Pyydä tarjous
SAUNATUPA (max. 25 henkilöä)
Juhlat/kokoukset. Päijänne näkymä
120 € / vrk
Isompi sauna Pyydä tarjous
Pienempi sauna Pyydä tarjous
Saunassa käynti saunailtoina 5 € / tunti / aikuinen
Pesukoneen käyttö 5 € / kerta
SALI (max. 60 henkilöä)
Buffet-linja
200 € / vrk
75 € / vrk
Talon astiat lainattavissa (max. 60 henkilölle) 2-4 € / henkilö
VIIHDETUPA (max. 20 henkilöä)
100 € / vrk
Ryhmille hinnat sopimuksen mukaan.
Erikoissiivouksesta veloitamme kustannusten mukaisesti.
Hinnat sisältävät arvonlisäveron.